Titersessie Drs. Laura de Haan, 15 november

Datum: vrijdag 15 november 2019 vanaf 14.45 uur. Locatie: Bisschopsweg 2, de Bilt. Kosten: € 45,- per hond of kat. Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u mailen naar info@holistischdierenarts.nl .

Den Hoek, Holistische praktijk voor dier & mens organiseert een Titersessie in de Bilt onder leiding van dierenarts Laura de Haan.

Werkwijze:
Er zal eerst van alle honden en katten een druppel bloed afgenomen worden uit de voorpoot, daarna zal de test starten. Voor het hele proces moet u, afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer 90 minuten rekenen. De dierenarts zal persoonlijk met u de uitslag bespreken en het paspoort voor u invullen. Er wordt maximaal voor 3 jaar afgetekend.
Mochten er entingen nodig zijn dan is er de mogelijkheid om deze direct toe te dienen. De prijzen van de entingen bedragen ongeveer €32,50 per enting. Om eventuele bijwerkingen van de entingen zoveel mogelijk te voorkomen worden alle entingen op voorhand ontstoord. Hierdoor is het niet meer nodig om na de enting nog losse druppels toe te dienen.