Behandeling op locatie

Momenteel  kunnen wij geen nieuwe visitelocaties aannemen.
Alleen voor de huidige vaste locaties kunnen afspraken gemaakt worden en bij ons op de praktijk.

In principe worden de paarden in onze kliniek in De Bilt behandeld. Het is echter ook mogelijk om uw paard op locatie te laten behandelen.

Op basis van aantal paarden en locatie wordt de visite planning ingevuld. Wilt u zo vriendelijk zijn om met ons contact op te nemen per e-mail – klik op deze link – en in de mail de benodigde informatie over de aanvraag te beschrijven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderstaand de voorwaarden om een visite afspraak te maken:

 • Wij rijden visites vanaf 5 à 6 paarden per locatie. Naast het consult worden er ook visitekosten berekend naar gelang het aantal gereden kilometers. De visitekosten worden verdeeld over het aantal patiënten die de arts op de locatie behandeld.
 • Voor visites binnen een straal van 25 km komen wij ook voor minder paarden. Houdt u er dan echter wel rekening mee dat de visitekosten hoger uit kunnen vallen, aangezien de kosten dan over minder patiënten verdeeld kunnen worden.
 • Er moet een droge, rustige en veilige ruimte beschikbaar zijn zodat de arts uw dier goed kan behandelen.
 • Er zijn een aantal vaste locaties in Nederland waar onze artsen regelmatig behandelen. U kunt met uw paard ook naar een van deze locaties komen zodat uw reistijd verkort wordt. Ook hier geldt dan weer dat de visitekosten gedeeld worden tussen de patiënten.
  • Het betreft de volgende locaties
   • Noord Holland: Westbeemster. Dressuur natuurlijk, Astrid vd Ploeg
   • Zeeland: Waarde
   • Drenthe: Ruinerwold, de Freestyle Academy, Emiel Voest& Chaja Kolthoff

Wilt u meer informatie over het behandelen op locatie neemt u dan gerust contact op met onze praktijk.

U kunt uw informatie aanvraag ook per mail indienen, zodat wij uw vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Klik op deze link om de behandeling op locatie mail te openen. Naar aanleiding van uw mail, bellen wij u terug om de aanvraag te bespreken en eventueel in te plannen.